Upload Foto|Upload Foto|Upload Foto|Upload Foto|Upload Foto|Upload Foto|Upload Foto|Upload Foto||Upload Foto|
Show/Hide Slider

Buku Tamu

Wilujeng 
Sumping 
di Rajagaluh.

BUKU TAMU
Selamat datang di Blog Rajagaluh dan terimakasih telah berkunjung . Ini adalah halaman untuk tamu yang mampir ke blog ini. Silahkan yang ingin memberi komentar sekedar meninggalkan jejak, saran, kritik, pertanyaan, dan lainnya. semoga blog rajagaluh ini memberikan informasi yang bermanfaat dan bisa silaturahmi berbagi informasi dan ilmunya untuk kita semua.







    13 comments:

    1. Kang Andi, Izin nulis di buku tamu na nya... Salam ukhuwah ti Tatanggi Cilandak. Hehehehe
      PERTAMAX nih Gan... hohohooho

      ReplyDelete
    2. Alahmdulillah.. Wilujeng, sae lah blogna tatang. Sugan teh saha dulur sa blok ieu mah..hee..haturnuhun tos sumping. Mudah-mudahan sarehat dulur-dulur sadaya nu ngarantau.

      ReplyDelete
    3. asalamualaikum kang
      ngiringan ngalangkung tukeran link mang jeung nu abdi http://majazine.16mb.com (cua aya angka 16 mb ngagantung) hidup blogger rajagaluh+majalengka+sindangwagi.
      wassalamualaikum

      ReplyDelete
      Replies
      1. Waalaikumsalam sob.
        maangga haturnuhun tos mampir, hhee..
        sip-sip lah mantab lah majazine ramaikan dunia blogger di majalengka. manstap.. sip

        Delete
    4. Sae pisan A theme na. eta cara ngadamel slideshow nu di luhur kumaha A, nuhun diajaran ah..

      ReplyDelete
    5. tukeran link kang, visit oge http://www.buahkapas.com

      ReplyDelete
    6. kumaha daramang warga rajagaluh....?

      ReplyDelete
    7. Nuhun informasina. kuring asal ti desa paningkiran, upami tiasamah aya sejarah desa sanesna sapertos desa: Mirat, parapatan ,paningkiran, panjalin , mirat dst. Ayeuna di Cianjur

      ReplyDelete
    8. Assalamu alaikum baraya sadaya......
      Kaleureusan abdi teh damel dina bidang programer PLC ( Programable Logic Control ), nyaeta bahasa program kanggo pengendalian mesin-mesin industri sareng robotic. Hoyong pisan share pangalaman ka generasi muda Rajagaluh mengenai bidang ieu, kumargi kitu nuhunkeun ijina kanggo nulis artikel-artikel mengenai PLC. Insya Allah aya manfaatna.... tos waktosna generasi muda Rajagaluh nunjukeun diri, sanes orang luar wae nu tiasa ngadamel program teh...

      Hatur nuhun sateu acana.

      ReplyDelete
    9. hebat euy rajagaluh, salam ti orang gunung teja....

      ReplyDelete

    tinggalkan pesan

    clear