Upload Foto| Upload Foto| Upload Foto| Upload Foto| Upload Foto| Upload Foto
Scooter Owners Club Rajagaluh(SOCR RAJAGALUH), RSJ (Rajagaluh Scooterist Jadah) , king rider community rajagaluh (KRCR), Rajagaluh Skateboards
Show/Hide Slider
Twitter Google Plus Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

Tablig Akbar

Dalam Memperingati Nuzulul Qur'an
Haul Sayyidah Siti Khodijah
Haul Sayyid Muhammad Almalik

Bersama : Habib Miqdad bin Qosim Baharudin
================================================
05 Agustus 2012
Bertempat di Terminal Rajagaluh, 
Kecamatan Rajagaluh, Kabupaten Majalengka






















3 comments:

  1. Waaahhh ini foto2nya thooo.. kamari mung kenging kabar aya Habib Miqdad wungkul, tapi kirang jelas dina acara naon atanapi nuju naon na..
    ternyata dina Tabligh Akbar ieu. Alhamdulillah..

    fotona kirang Seueur A Andi. hohoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. yups, terminal rajagaluh pinuh kunu ngadangukeun pangaosan timana-mana darongkap, alhamdulillah seueuran ,
      tah eta fotonateh puguh teu jarelas bari jeung hese motona oge..ma'lum lah kamera HP alakadarna, . tacan aya nu masihan kamera digicam ieu teh tang.. padahalmah wios pami aya nu masihan CANON ID Mark IV bekas oge di tampi pisan..hahaha.. aamiin.. aamiinan tang..hehe...

      Delete
  2. A Andi, Punten atuh Lah. Pang masangkeun Banner Blog abdi di dieu. hehehe. Haturnuhun...

    ReplyDelete

tinggalkan pesan

clear