Official Website



Upload Foto|Upload Foto|Upload Foto|Upload Foto|Upload Foto|Upload Foto|Upload Foto|Upload Foto||Upload Foto|Scooter Owners Club Rajagaluh(SOCR), RSJ (Rajagaluh Scooterist Jadah),SAR,king rider community rajagaluh (KRCR), Rajagaluh Skateboards

Breaking

www.rajagaluh.com

Lagu Sunda "Yana Kermit - Neneng

Lirik Lagu Sunda "Yana Kermit - Neneng "

Neeng hate sok teu puguh rasa, pami sono ka salira, nu geulis kembang katresna.
Nee Neeng sanajan urang pa anggang, silih peunteung ka hariwang, duriat teu weleh nganjang.
Na Amparan raga ngagedur rasa ka cinta, nu moal rek cacat nepi ka akhir dunya.
Na sagara cinta mengkeut pageuh dua rasa didinya urang nyanding duaan salamina.

Beura­ng na lamunan mun peuting dina impian teu wueleh ngagoda ngahias amparan rasa,  nyanding dina dada mung aya hiji salira... Keur Salamina"

No comments:

Post a Comment

tinggalkan pesan

Adbox